Φροντίζουμε τον άνθρωπο
Φροντίζουμε τον άνθρωπο
Φροντίζουμε τον άνθρωπο
Φροντίζουμε τον άνθρωπο
Φροντίζουμε τον άνθρωπο
Φροντίζουμε τον άνθρωπο

Η Κεντρική Κλινική Αθηνών Α.Ε., ιδρύθηκε το 1997 από μια ομάδα καταξιωμένων Ιατρών με αντικείμενο την ίδρυση ενός Προτύπου Διαγνωστικού - Ερευνητικού και Θεραπευτικού Κέντρου και την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής στάθμης. Η λειτουργία της Αθηνών ξεκίνησε το δεύτερο εξάμηνο του 2000 και από τότε μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένα από τα πλέον αξιόπιστα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Από το πρώτο χρόνο λειτουργίας της, η Κλινική παρουσιάζει εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με χαμηλό κόστος για τους νοσηλευομένους της, αποτέλεσμα αφ’ ενός συστηματικού ελέγχου οικονομιών κλίμακας και αφετέρου των συνεργασιών της με όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία και Ιδιωτικές Ασφάλειες.

Η κλινική στεγάζεται σε σύγχρονες κτιριακές, μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις συνολικής επιφανείας 5000 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνα και συγκεκριμένα επί της οδού Ασκληπιού στον αριθμό 31, ενώ είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.

Διαθέτει 140 νοσηλευτικές κλίνες οι οποίες διακρίνονται για τον πολυτελή ξενοδοχειακό τους εξοπλισμό. Οι χειρουργικές αίθουσες ανέρχονται σε 11 και είναι κατασκευασμένες με τις αυστηρότερες προδιαγραφές για την ελαχιστοποίηση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων. Τα εξωτερικά Ιατρεία της κλινικής καλύπτουν όλες τις ειδικότητες παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε εκατοντάδες ασθενείς καθημερινά. Λειτουργεί επίσης τμήμα επειγόντων περιστατικών σε 24ώρη βάση ενώ έχει αναπτυχθεί τμήμα κατ’ οίκον νοσηλείας για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των ασθενών μας. Για την μετακίνηση των περιστατικών της κλινικής διατίθενται 2 ασθενοφόρα με πλήρη εξοπλισμό κινητής μονάδας.