Φροντίζουμε τον άνθρωπο
Φροντίζουμε τον άνθρωπο
Φροντίζουμε τον άνθρωπο
Φροντίζουμε τον άνθρωπο
Φροντίζουμε τον άνθρωπο
Φροντίζουμε τον άνθρωπο

Κατά την εισαγωγή του ασθενούς από το τμήμα υποδοχής ακολουθείται η εξής διαδικασία:

 1. Καταχωρούνται τα προσωπικά στοιχεία του ασθενούς.
 2. Χρεώνονται οι εξετάσεις που έχουν δοθεί από τον θεράποντα ιατρό.
 3. Καταχωρείται το δωμάτιο, αφού πρώτα ο ασθενής ενημερωθεί είτε από το Λογιστήριο Ασθενών είτε από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.
 4. Δίνεται στον ασθενή το έντυπο αναγγελίας εισαγωγής το οποίο συμπληρώνεται από τον θεράποντα ιατρό. Την ίδια ή την επόμενη ημέρα ο ασθενής πηγαίνει στο Λογιστήριο Ασθενών για επιπλέον ενημέρωση.
 5. Αφού ολοκληρωθεί η εισαγωγή ο ασθενής μεταφέρεται πάντα με τη συνοδό νοσηλεύτρια στον νοσηλευτικό όροφο όπου παραδίδεται ο φάκελος στην προϊσταμένη.

Τι είναι απαραίτητο να έχω μαζi μου;

 • Αστυνομική Tαυτότητα
 • Βιβλιάριο Yγείας
 • Εισιτήριο από τον ασφαλιστικό φορέα
 • Αριθμός συμβολαίου σε περίπτωση ιδιωτικής ασφάλειας (Σε αυτή την περίπτωση ο ασθενής θα πρέπει να γνωρίζει σε ποια θέση μπορεί να νοσηλευθεί)
 • Εντολές και οδηγίες του θεράποντα ιατρού

Τι επιτρέπεται να έχω μαζί μου;

 • Είδη προσωπικής υγιεινής
 • Πυζάμες, νυχτικά, παντόφλες
 • Είδη προσωπικής περιποίησης

Tι θα πρέπει να αποφύγω να έχω μαζί μου;

 • Κατά την εισαγωγή σας στην Κλινική, να μην έχετε μαζί σας ηλεκτρικές συσκευές (ηλεκτρικά πιστολάκια, ξυριστικές μηχανές), πολύτιμα κοσμήματα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μεγάλα χρηματικά ποσά. Η κλινική δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την απώλεια τους. Για αυτό το λόγο σε κάθε απομάκρυνση από το δωμάτιο πρέπει να ασφαλίζονται τα προσωπικά αντικείμενα.

Τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσω για την εισαγωγή μου στην Κεντρική Κλινική Αθηνών;

Εάν πρόκειται να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, φροντίστε να προμηθευτείτε από την Κλινική μας το ειδικό ενημερωτικό έντυπο για ασθενείς που θα χειρουργηθούν και διαβάστε το προσεκτικά.

Τι πρέπει να κάνω με τα φάρμακα που τυχόν ελάμβανα μέχρι σήμερα;

Μετά την εισαγωγή σας στη Νοσηλευτική Μονάδα και κατά τη λήψη του ιστορικού θα πρέπει να ενημερώσετε τον ιατρό σας ή τον νοσηλευτή για τα φάρμακα που παίρνετε και στη συνέχεια να τα παραδώσετε στους συνοδούς σας ή στον νοσηλευτή για φύλαξη. Δεν πρέπει να φυλάσσετε φάρμακα στο κομοδίνο σας ούτε να λαμβάνετε άλλα φάρμακα εκτός από αυτά που χορηγούν οι ιατροί γιατί έτσι μπορεί να αλλοιωθεί η κλινική σας εικόνα και να καθυστερήσει η βελτίωση της.